KLUSSENBEDRIJF

Mijn klanten aan het woord

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
     
   

Renoveren zolder in Apeldoorn

Geplaatst door Kers

Paul heeft bij ons de zolder gerenoveerd. Isolatie, afwerken van de wanden, installeren van een verwarming, wastafel maken van  inbouwkast en een kamer, Paul doet het allemaal. Zolder ziet er nu perfect uit, is lekker warm en een volwaardig deel van het huis geworden. De communicatie met Paul is prettig, hij denkt mee, overlegt en is van alle markten thuis. Zodra we zin hebben in het aanpakken van de rest van het huis, bellen we Paul weer.

 

Diverse klussen

Geplaatst door Remo & Delilah

Door een verhuizing naar Apeldoorn zochten wij een betrouwbare allround klusser. Via Marktplaats vonden wij Paul Casteels en hij heeft ons naar alle tevredenheid geholpen met o.a. schilderwerk, verlaagd plafond met inbouwspots en een laminaatvloer leggen. Paul is een fijne vent die zijn afspraken nakomt, netjes werkt en goede adviezen geeft. Kortom een aanrader!
 

Verbouwing keuken

Geplaatst door Fam. Gorkink

Paul heeft bij ons alles voorbereid zodat de keuken geplaatst kon worden. Hij heeft leidingen verlegd voor stroom, gas en water, en timmerwerk en beplating vakkundig voor elkaar gemaakt. Daarna heeft hij de keuken helemaal tot in de puntjes afgewerkt w.o. plinten, schilderwerk etc.
Paul werkt vakkundig, netjes, denkt mee, is allround en zeer betrouwbaar in zijn afspraken. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

 

Verbouwing badkamer, keuken, diversen

Geplaatst door Hans

Paul heeft onze badkamer aangelegd. Dat is meer dan prima gebeurd, tegen ook een erg aantrekkelijke prijs. Momenteel steekt hij nog een week van zijn tijd in onze bijna 10 jaar oude keuken, waardoor deze ook weer als nieuw is. Binnenkort nog wat andere klusjes in huis. Prima vakman en een prettige vent om over de vloer te hebben. Een aanrader wat mij betreft.

 

Timmerwerkzaamheden

Geplaatst door Andre

Paul Casteels heeft bij ons een boeideel en wat glaslatten vervangen. Afspraken worden prima nagekomen en het werk is naar tevredenheid uitgevoerd. Ook de kosten waren zeer redelijk. Aanrader dus!

 

Verbouwing badkamer en toilet

Geplaatst door Fam. Magnano

Paul Casteels heeft bij ons oude huis van voor 1900 een nieuwe badkamer en toilet geÔnstalleerd. Van de riolering tot het tegelen en alles wat daar tussen zit. Alles is zeer vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Paul doet wat hij belooft en achteraf geen financiŽle verrassingen. Wij wisten vooraf niet wie we voor deze klus zouden kunnen inschakelen, via via van Paul gehoord. Geen moment spijt, gewoon goed! Het kan dus wel...

 

Verbouwing keuken en badkamer

Geplaatst door Fam. Teijgeler

Paul heeft vakkundig mijn keuken en badkamer verbouwd, geheel volgens mijn eigen ideeŽn. Hij denkt goed mee en zet voor alternatieven ook het financiŽle gedeelte helder uiteen.
De coordinerende functie die hij vervult was voor mij ook erg belangrijk (bijv. toen de cv-monteur het expansievat wilde ophangen voor de klep van de vaatwasser was ik erg blij dat Paul hier zicht op hield). Ook niet onbelangrijk is dat de kostenschatting vooraf steeds heel goed in de buurt van de werkelijke
factuur kwam. Ik kan Casteels Klussenbedrijf dan ook van harte aanraden.

Renovatie keuken en het veranderen van een slaapkamer
in een badkamer

Geplaatst door Fam. Brevť

Paul Casteels levert goed werk in goed overleg. Wij zijn heel
blij met onze nieuwe keuken en badkamer, maar ook met alle andere
aanpassingen en opleukers in ons huis. Wij zijn zelf niet van die
klussers en met Casteels Klussenbedrijf werden in korte tijd al
onze woonwensen (en achterstallige klusjes) uitgevoerd!

 

Woningrenovatie

Geplaatst door Laura

In 2009 heeft Paul Casteels onze woning uit 1923 volledig gerenoveerd. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Ook de positieve instelling en de creatieve, meestal kostenbesparende oplossingen voor de meest uiteenlopende zaken verdienen een pluim. Echt een aanrader!!

 

Klussenbedrijf Paul Casteels
Kelvinstraat 6
7316 KC Apeldoorn

info@casteelsklussenbedrijf.nl
055-5345325
06-25306108

KvK nummer: 08077362

Volg ons ook via:

 


badkamer  -  keuken  -  toilet  -  zolder  -  tegelwerk woningaanpassing  -  bedrijfsruimte  -  schilderwerk